Αρχική σελίδα>Νέα & Ανακοινώσεις
Αποστολή σε φίλοΑύξηση ΜεγέθουςΜείωση Μεγέθους

Νέα & Ανακοινώσεις

 • Πρόσκληση εγγραφής στους Καταλόγους Δυνητικών Παρόχων Υπηρεσιών και Προμηθευτών του Επιχειρησιακού Προγράμματος

  15/9/2015

 • Απόφαση Συγχώνευσης Μητρώων

  14/9/2015

 • Δελτίο Τύπου - Προγράμματα στήριξης υποψηφίων διδακτόρων και μετα-διδακτορικών ερευνητών

  25/8/2015

 • Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2015»

  21/7/2015

  Φωτογραφείστε έργα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και κερδίστε!

   

  Ο Διαγωνισμός

  Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «Η Ευρώπη στην Περιοχή μου 2015» στοχεύει στο να αναδείξει τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη σημασία τους για τις τοπικές κοινότητες.

   

  Για να συμμετάσχετε πρέπει να μπείτε στη σχετική εφαρμογή στη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Facebook από το σύνδεσμο https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573?ref=ts ή από το σχετικό banner στη δεξιά στήλη του www.espa.gr  και να  ανεβάσετε έως 3 φωτογραφίες συγχρηματοδοτούμενων έργων που απεικονίζουν σε κάποιο σημείο τη σήμανση της συγχρηματοδότησης (π.χ. πινακίδα, αφίσα, πλάκα) με τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

   

  Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου 2015 και λήγει στις 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 12:00 (θερινή ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

   

  Νικητές

  Οι 100 πρώτες σε ψήφους του κοινού φωτογραφίες και  επιπλέον 50  τυχαία επιλεγμένες θα τεθούν στην κρίση επιτροπής που αποτελούν επαγγελματίες του χώρου της  φωτογραφίας, η οποία θα επιλέξει 3 νικητές. Η ψηφοφορία για το κοινό μέσω της εφαρμογής στο Facebook ξεκινάει στις 31 Αυγούστου και λήγει στις 8 Σεπτεμβρίου –κάθε χρήστης του Facebook μπορεί να ψηφίσει– άρα, οι συμμετέχοντες μπορούν να κινητοποιήσουν τους φίλους τους να το κάνουν.

   

  Βραβείο

  Κάθε νικητής ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες για δύο άτομα από 12 έως 15 Οκτωβρίου  2015 κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων.

   

  Ενημέρωση για τον Διαγωνισμό

  Οι συχνές ερωτήσεις –απαντήσεις και οι όροι του διαγωνισμού είναι διαθέσιμοι στην εφαρμογή στο Facebook.

   

  Η Περιφερειακή Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  Η Περιφερειακή Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης –στο πλαίσιο της οποίας συγχρηματοδοτείται  το ΕΣΠΑ 2007-2013 και το ΕΣΠΑ 2014-2020– βοηθάει να βελτιωθούν οι μεταφορές και η διασύνδεση απομακρυσμένων περιοχών, ενισχύει μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε λιγότερο ανεπτυγμένες περιοχές, επενδύει σε ένα καθαρό περιβάλλον και βελτιώνει την εκπαίδευση και τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού. Οι πόροι των Ευρωπαϊκών Ταμείων επενδύονται επίσης στην καινοτομία, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και μεθόδων παραγωγής, στην αποδοτικότητα της ενέργειας και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Τα έργα αυτά αποσκοπούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των Ευρωπαίων πολιτών στα 28 Κράτη-Μέλη.

  Μπορείτε να δείτε έργα που έχουν λάβει ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση στην Ελλάδα εδώ  και έργα από όλα τα Κ-Μ και την Ελλάδα  εδώ.

 • Πρόσκληση στελέχωσης της ΕΥΔ

  18/6/2015

  Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους υπαλλήλους του Δημόσιου τομέα και των φορέων του ευρύτερου Δημόσιου τομέα για την πλήρωση θέσεων στελεχών.

  Προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων: 1/7/2015

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.

Δικαιούχοι του Ε.Π.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Δικαιούχοι του Ε.Π.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημέρωση για νέες δράσεις

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.